Prosjekter
Christine Guldbrandsen – Norges vakreste stemme
Her finner du alt du trenger å vite om Christine, en av Norges største stemmeprakter!

Here you can find everything you need to know about the greatest voice from Norway!

Avslutningkonsert i Kristiansund

I kveld holder Christine, Mads og Rein den siste konserten for i år. Årets Julekonsert 2013 avsluttes med 2 konserter i kveld.
Siden slutten av november har trioen, sammen med Petter Anton Næss og Øystein Trollås, reist rund i store deler av landet og skapt julestemning for fulle kirker.
Det er bare og håpe at det igjen ga mersmak og at vi kan glede oss over disse fantastiske stemmepraktene også til neste år ;)

At Christine sammen med disse to guttene har markert seg som en av de sterkeste julekonsertene er det ingen tvil om. Utelukkende positive anmeldelser over det ganske land. Og med promotering på God Morgen Norge på TV2 og opptreden i Nitimen på NRK P1, samt i flere lokalradioer har det strømmet folk til kirken. Etter reaksjonene og dømme leverer trioen også. (Ikke at jeg noen gang har vært i tvil om det! ).
Jeg fikk selv med meg konserten i Lillestrøm Kirke og fikk kjenne på «gåsehud-faktoren». En liten, våt øyekrok var jeg nok ikke alene om å ha.

Det som er helt sikkert er at det blir i alle fall jul i år også!

 

Today is the last day of this year’s Christmas Tour. For over a month they’ve traveled around the major parts in Norway and tuned in this year’s Christmas. 
The reviews has been amazing and hopefulle we will see Christine, Mads and Rein Alexander again next year in December. ;)

arets julekonsert 2013

 

 

 

AKTUELLE LINKER
Arkiv